Helaas hebben we de melding gekregen dat deze website per april 2018 uit de lucht gaat en er tot eind oktober 2017 alleen nog tekst aangepast kan worden. 

 

Welkom op de website van kennel v.Casabosita


Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Carin van Vilsteren en ben sinds 1983 "verslingerd"aan de Schnauzer. Mijn eerste hond kwam uit een asiel en bleek na een opknapbeurt bij de trimster een kleine Riesenschnauzer te zijn. Zij had geen stamboom maar was een "echte" schnauzer. Door haar wilde ik graag nog zo'n hond, zo kwam er een zwarte middenslag. Met haar ben ik gaan showen en heb er mijn eerste nestje  gefokt. Uiteindelijk is dit niet mijn liefde van mn leven geworden. De middenslag is werkelijk anders.  Toen mijn "asiel" schnauzer overleed, moest er een Riesenschnauzer gekomen . Zo kwam April , een mega fijne Ries. Waar ook weer mee geshowd en gewerkt is. En ja dat was echt mijn liefde. Dus toen de gelegenheid zich voor deed een Reu uit Rusland in huis te krijgen heb ik ook geen nee gezegd. Met April heb ik 2 nestjes gefokt en Dani is meermalen pappa geworden. ( 1x bij April).  Zij zijn resp. mei 2010 en aug. 2011 overleden,  door verhuizing en wat minder ruimte heb ik mijn eerste Dwergje gekocht in september 2010. Een heel fijn maatje. Een riesje in klein fomaat , nou ik kan u zeggen het klopt. Weer een liefde de dwergschnauzer.  Uit een nestje gefokt met Floh heb ik Flex gehouden. Een heerlijke banjer. In mei 2015 is daar Evi bij gekomen. Met haar hoop ik ook straks een keer een nestje te fokken.  Mijn honden wonen bij mij in huis waar ook de pups geboren worden zodat ze zo optimaal mogelijk gesocialiseerd worden.

Ik nodig u uit om rond te neuzen op mijn website en mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn laat me ze weten.

vriendelijke groet,

Carin

 

**Update 22-12-2017 ( PUPS )**

foto januari 2016

met dank aan Marsha van de Bend

PS: ik ben lid van de schnauzerclub en van de schnauzervereniging en fok volgens hun richtlijnen.

 

Mijn kennelnaam staat geregistreed bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied sinds 31-10-1995 onder nr. 33110

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK